Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op. We verzorgen uw projectbegeleiding van A-Z.

Bel of mail

076-5010108

info@dm2000.nl

Volg ons op social media
Back to top

Onze werkplaats

  /    /  Onze werkplaats

Eigen werkplaats & machinepark

Kwaliteit staat bij Design Meubelbouw 2000 altijd voorop. Mede daardoor produceren wij vrijwel iedere bank, wand of meubel in onze eigen fabriek.

Wij zijn van origine meubelmakers en daar ligt dan ook ons hart, onze kracht en ons uitzonderlijke vakmanschap. Door de jaren heen hebben wij ons bedrijf uitgebouwd met een uitgebreid machinepark. Zo zijn we een echte allround interieurbouwer.

Voor u als opdrachtgever is het natuurlijk erg prettig om op deze manier zeker te zijn van eenzelfde kwaliteit in het gehele proces.

Voor elke klus een machine.

Ons uitgebreide machinepark biedt voor vrijwel iedere bewerking uitkomst. Om de kwaliteit over de gehele lijn te waarborgen werken wij veelal met computer gestuurde technieken. Van freesmachine tot zaag, boor of afwerkstrip. Alles is mogelijk in onze fabriek.

Stoffering

Naast ons uitgebreide machinepark voor de interieurbouwers hebben we ook een eigen stoffeerder in huis. Van het bekleden van mallen met schuim tot het op maat maken van (kunst)leer en het sticken van hoezen. Alles wordt in eigen beheer vakkundig uitgevoerd. Zo kunnen wij u ook op dit gebied de kwaliteit bieden die wij nastreven.