Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op. We verzorgen uw projectbegeleiding van A-Z.

Bel of mail

076-5010108

info@dm2000.nl

Volg ons op social media
Back to top

Over ons

  /  Over ons

Allround Interieurbouwer

Design Meubelbouw 2000 is gevestigd in Etten-Leur en is interieurbouwer voor de zakelijke markt, maar ook zeker voor de particuliere markt.

Totaalprojecten

Naast het realiseren van individuele interieur wensen verzorgen wij ook totaal projecten. Dat wil zeggen dat u als klant voor alle mogelijke werkzaamheden van ontwerp, kleur- en materiaalkeuze, spuit- en schilderwerk, complete verbouwingswerkzaamheden zoals, elektra/verlichting, ICT infrastructuur, inrichting (tapijt, vloerbedekking, natuursteen, gordijnen en vitrage) tot en met projectmeubilair en presentatiemateriaal ( bijv. beamers en projectieschermen e.d.) bij ons terecht kunt.

Particulier

Voor u als particulier zijn wij sterk in onder meer woninginrichtingen, keukens, maatwerk kasten, tafels en custom made meubilair. Voor al uw interieurwerk en tegen een concurrerende scherpe prijs.

Voor elke ruimte een oplossing.

Voor elke ruimte is een oplossing. Wat is voor u de meeste geschikte situatie ? Er is zoveel mogelijk, het zal u verbazen! Al uw wensen worden werkelijkheid met maatwerk en dat is prijstechnisch echt niet altijd zo duur als u denkt. Wij kunnen zeer goed concurreren tegen bekende merken alleen dan op maat!

Maatwerk

Een maatwerkkeuken bijvoorbeeld wordt speciaal voor u ontworpen en gemaakt en is afgestemd op uw specifieke wensen op het gebied van inrichting, stijl, materiaal, kleur, detaillering. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van elke bruikbare centimeter in de ruimte. Lastige hoeken en schuine wanden krijgen daardoor unieke oplossingen met een praktische inrichting. Maatwerk en ergonomie gaan hand in hand.