Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op. We verzorgen uw projectbegeleiding van A-Z.

Bel of mail

076-5010108

info@dm2000.nl

Volg ons op social media
Back to top

Wie zijn wij

Wie wij zijn kan de oprichter en eigenaar van DM2000, Sander van Meijeren, zelf het beste onder woorden brengen: “Wij zijn van origine meubelmakers, dus daar ligt ons hart, onze kracht en ons uitzonderlijke vakmanschap. Vanuit onze werkplaats in Etten-Leur kunnen we dan ook vrijwel ieder object op maat maken. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een allround interieurbouwer die losse items en totaalprojecten maakt met ook aan de voorkant advies en begeleiding om de wens inzichtelijk en visueel te maken voordat we aan de slag gaan. Eén aanspreekpunt voor het gehele proces, dat is wat DM2000 voor u kan betekenen.“

Voor elke ruimte een oplossing.

Aan het roer van het DM2000 team staat nog steeds eigenaar Sander van Meijeren. Daarnaast zijn er diverse disciplines in huis. We kunnen u adviseren op het gebied van indeling, vormgeving, kleur- en materiaalkeuze, ook kunnen we uw wensen in 3D visualiseren en uittekenen alvorens we het uitvoeren.

Binnen het uitvoerende deel van het team hebben we een vaste binnen- en buitendienst. Alle meubelmakers en monteurs hebben veel verschillende vaardigheden, maar ieder heeft zo zijn eigen specialisme. Op deze manier werkt het goed samen en vullen we elkaar aan.

Ondanks dat we vakmensen zijn en er veel handwerk komt kijken bij het vervaardigen van maatwerk, maken we ook veel gebruik van computergestuurde technieken in onze werkplaats om de kwaliteit over de gehele lijn te waarborgen.

Een impressie van DM2000