Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op. We verzorgen uw projectbegeleiding van A-Z.

Bel of mail

076-5010108

info@dm2000.nl

Volg ons op social media
Back to top

Adviseren, informeren en voorbereiden

Heeft u een camping en wilt u alle huisjes laten voorzien van keukens, bedden, kasten e.d. al dan niet al ontworpen, heeft u andere wensen dan waarin de doorsnee keukenzaak kan voorzien of heeft u bijvoorbeeld ideeën voor uw woning die om maatwerk vragen? Op ons kantoor kunnen we precies uitrekenen hoeveel dat vakantiepark zou kosten en werken we het technisch uit voor productie of maken we een 3D animatie hoe dat vrijstaande tv-meubel zou staan in uw woonkamer. We denken graag met u mee en daar waar gewenst zetten we onze jarenlange ervaring met materialen en oog voor kleur en detail in om u te adviseren en keuzes te maken. We hebben genoeg steen, stof, hout en kleurstalen in huis om die sfeer samen te stellen die u aanspreekt.

Maatwerk is mooier!

Maatwerk is altijd mooier omdat het past! Het past in de ruimte en past binnen uw persoonlijke smaak. En het hoeft niet altijd zoveel duurder te zijn dan het alternatief!

Op ons kantoor kunnen wij uw idee, visie of droom tot in detail uittekenen en visualiseren zodat het werkelijkheid wordt. Heeft u een bepaald budget in gedachte dan kunnen we met u kijken naar de mogelijkheden in materiaalkeuze.

Ons kantoor kijkt uit op ‘De Fabriek’, zo staan we in nauw contact met de meubelmakers. We zien van dichtbij hetgeen dat wat we tekenen tastbaar worden en houden daarnaast een vinger aan de pols als het aankomt op kwaliteit. Daarnaast houden we op kantoor middels de beveiligingscamera’s ook de veiligheid van onze collega’s in de gaten.

Binnen heel Design Meubelbouw 2000 bv. streven we erna om bewust om te gaan met energie en materialen, wil je weten hoe Verantwoord Ondernemen?

Een impressie van het kantoor