Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op. We verzorgen uw projectbegeleiding van A-Z.

Bel of mail

076-5010108

info@dm2000.nl

Volg ons op social media
Back to top

Wat kunnen we allemaal

Kwaliteit staat bij Design Meubelbouw 2000 BV altijd voorop. Mede daardoor produceren wij vrijwel iedere bank, kast, wand of meubel in onze eigen fabriek. Door de jaren heen is de fabriek voorzien van een mooi modern machinepark voor zowel plaatverwerking als massief materiaal. Naast de gebruikelijke formaatzaag, breedbandschuurmachine en dergelijke hebben we onder andere een kantenbandmachine, opdeelzaag en twee cnc-machines. Werken met de juiste machines en materialen werkt erg fijn en draagt, naast mooie resultaten, bij aan het werkplezier.

Een gedreven team van professionals

Ons team van meubelmakers en interieurbouwers staat representatief voor een scala aan kwaliteiten. Ieder heeft zijn eigen onderdelen waarin hij uitblinkt als het gaat om snelheid, doordachtheid of afwerking. Het resultaat moet natuurlijk altijd consistent zijn, maar waar bijvoorbeeld de een behendig en secuur fineert is de ander efficiënter in het maken van kasten en van weer een ander weet je dat als hij het doet die programmatie op tijd en correct is uitgevoerd. Zo kan ieder als elke schakel functioneren, maar proberen we zoveel mogelijk ieder in zijn kracht te laten werken.

En een vakman zou geen vakman zijn als hij niet op elk vlak het beste wil, dus niemand gaat een uitdaging uit de weg. En als er uitdagingen zijn is er ook altijd nog de wisselwerking met kantoor. Want hier zitten waardevolle collega’s die voorbereiden en calculeren maar ook de kneepjes van het vak kennen als het gaat om de praktijk. Die ervaring zorgt ervoor dat zaken goed worden uitgedacht en gepland en er ook praktische feedback en leiding komt bij vraagstukken.

Een impressie van onze fabriek